Componist en producer

RJB Music Productions is in 1994 opgericht door eigenaar Ruud Jan Bos, componist en producer van opdrachtmuziek. Talloze formats zijn van zijn hand zoals de ‘De Mooiste Plek Van Nederland’, ‘Goedemorgen Nederland’, ‘De Italiaanse Droom’ en ‘Over Mijn Lijk’ en internationale formats, als ‘de Nationale IQ Test’. Daarnaast produceert RJB Music Productions ook muziek voor commercials van klanten Neckermann, Ziggo en Drukwerkdeal.nl. Voor Kaap Holland en Eyeworks maakte hij de idents. Hij was muzikaal leider/producer bij de televisie series ‘Ramses’ en ‘I.M’.
Voor het experience centre Floriworld in Aalsmeer componeerde hij alle muziek.

Producties:

AVRO serie Ramses
Deze vier-delige serie Ramses werd in januari 2014 met lovende reacties ontvangen en won vervolgens een Gouden Kalf, Nipkow Schijf, Prix d’Europe en een Emmy Award. De werkzaamheden voor deze dramaserie betroffen onder andere het produceren van de muziekopnames en de muzikale supervisie op de set. Ramses is momenteel te zien op Netflix.
Drukwerkdeal.nl
Voor Drukwerkdeal.nl leverde RJB Music Productions de compostiemuziek onder de nieuwe commercial. Deze campagne werd uitgebracht in maart 2016. De televisiecommercial is te zien op diverse netten, de radiocommercial is te horen op Radio538, Sky Radio, Radio 10 en 100% NL.
Kaap Holland Ident
Voor opdrachtgever Warner Nederland maakte RJB Music Productions de nieuwe ident voor de film-tak Kaap Holland Film. In 2013 was RJB Music Productions al de producent van de ident van voorloper Eyeworks Film.

Muziekvervanging

De afgelopen jaren heeft RJB Music Productions scene en source muziek aangeleverd voor speelfilms, televisieseries en documentaires die door Nederlandse producenten aan het buitenland zijn verkocht. In deze gevallen werd het licenseren van de oorspronkelijk gebruikte muziek budgettechnisch een probleem en moest deze vervangen worden. 
Daarnaast produceert RJB Music Productions regelmatig Sync-muziek als een licentie voor de Nederlandse markt niet binnen het filmbudget past. Hier is een speciale website voor: muziekvoorfilms

Mocromafia

Over de rug van de Andes

Bumperkleef

Mannenharten 2

:

:

:

:

Videoland

VPRO

Topkapi

NL Film

Ja, ik wil

:

Kaap Holland Film

Flikken Maastricht

:

Eyeworks Film& TV Drama

I'm a woman now

:

De Familie

Dunya & Desi

:

Lemming Film

New Kids

:

Eyeworks Film & TV Drama

De Marathon

:

Eyeworks Film & TV Drama

Stella's Oorlog

:

Waterland Film

Schnitzel Paradijs

:

Lemming Film

The Tournament

:

Sherezade Film

Van God Los

:

Pupkin Film

Jackie

:

Eyeworks Film & TV Drama

Vreemd Bloed

:

IDTV /Film

Bro's before Ho's

:

Eyeworks Film & TV Drama

Lucia de B.

:

Rinkelwerk

Midden in de winternacht

:

Lemming Film